Enesekriitiline Rooney MMi eel: sel aastal ma ei otsi vabandusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise mängumees Wayne Rooney, kes seni on suurturniiridel esinenud üsna kahvatult, tunnistas, et on juunis algava MMi jaoks vormis ja seekord pole ebaõnnestumise korral enam ühegi vabanduse taha varjuda.

Kümme aastat tagasi 2004. aasta EMil näitas toona 18-aastane Rooney head mängu ja teenis sellega koha turniiri sümboolses koosseisus, aga pärast seda pole Manchester Unitedi ründeäss suutnud suurturniiridel enda oskustele vastavat mängu näidata.

12. juunil Brasiilias algavaks MMiks on Rooney enda sõnul aga maksimaalselt valmis. «Arvan, et see on kord, kui pean näitama, mida ma teha suudan,» rääkis Rooney. «Usun, et olen parimas võimalikus vormis ja parimas konditsioonis, milles olla saan, et endast parim anda. Olen selleks valmis, olen selle pärast elevil. Kui ma seekord hästi ei esine, siis ei ole mingeid vabandusi. Seekord ei kavatse ma kindlasti mingeid vabandusi otsida,» lisas Inglise ründeäss.

Inglismaa on loositud ühte alagruppi Uruguay, Itaalia ja Costa Ricaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles