MMi eel Suarezt vigastanud Inglise liiga mängumees saab tapmisähvardusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (paremal) ja Paul Dummett.
Luis Suarez (paremal) ja Paul Dummett. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Newcastle Unitedi meeskonna ridades mängiv Paul Dummett tunnistas, et on saanud tapmisähvardusi pahastelt Uruguay koondise fännidelt, kes süüdistavad Dummettit selles, et Luis Suarez võib MMilt eemale jääda.

Liverpoolis suurepärase hooaja teinud Suarez käis Uruguay jalgpallikoondise ametliku avalduse järgi eile hommikul meniskioperatsioonil ning loodab 12. juunil algavaks MMiks saada end mänguvormi. Esmakordselt kurtis Suarez põlvevalu koondise esimesel kogunemisel ja Uruguay jalgpalliliidu teatel sai nende koondise äss vigastada Inglise kõrgliiga viimase vooru mängus.

Nimetatud kohtumises oli Liverpooli vastaseks Newcastle United ning just Paul Dummett oli see mees, kes 87. minutil Suareze vastu vea tegi ja selle eest punase kaardi teenis. Uruguay koondise fännid on intsidendi tõttu nii pahased, et on saatnud Dummettile erinevates sotsiaalmeediakanalites ka tapmisähvardusi.

Newcastle's mängiv Dummett loodab aga tehtud veast hoolimata, et Suarez saab siiski MMil mängida. «Loodan, et ta saab MMile minna, sest ta on üks maailma parimaid mängijaid ja peaks seega kindlasti seal olema,» vahendas Dummetti sõnu Eurosport.

Uruguay on MMil loositud ühte alagruppi Inglismaa, Costa Rica ja Itaaliaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles