Inglise koondise legend nõuab Rooneyle karmi kohtlemist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Scholes (paremal) ja Wayne Rooney (paremalt teine) koos teiste Manchester Unitedi mängijatega.
Paul Scholes (paremal) ja Wayne Rooney (paremalt teine) koos teiste Manchester Unitedi mängijatega. Foto: SCANPIX

Endine Manchester Unitedi jalgpalliklubi ja Inglise koondise mängumees Paul Scholes rääkis enne juuni keskel algavat MMi oma kodumaa rahvusmeeskonna seisust ja leidis, et kui ründeäss Wayne Rooney peaks taaskord ebaõnnestuma, tuleks treeneritel tema suhtes rakendada karmi kohtlemist.

Rooney on kuulunud Inglismaa A-koondise ridadesse 2003. aastast ja kui 18-aastasena tegi ta 2004. aasta EMil hea esituse ja pääses ka turniiri sümboolsesse meeskonda, siis järgnevatel suurturniiridel on ManU ründekahur olnud kahvatu ja mänginud alla ootuste.

Scholesi arvates peaks selline käitumine nüüd lõppema ning kui Rooney ka sel suvel Brasiilias head vormi ei näita, tuleks treeneritel kaaluda temast loobumist.

«Ma ei ütle, et ta tuleks kohe meeskonnast välja jätta, aga kui tema vorm ei ole MMiks valmistumisel või esimestel MMi mängudel hea, siis vaatan huviga, kas kellelgi Inglise koondise treeneritest on piisavalt julgust, et sellist otsust langetada,» andis Scholes mõista, et Rooney koht koosseisus ei peaks olema iseenesest mõistetav.

«Meil on ründeliinis sel korral kvaliteetseid mängijaid küll. See peaks andma Wayne'ile veidi lisamotivatsiooni, et endast rohkem anda,» lisas Scholes.

Viimasel MMil pääses Inglismaa küll oma alagrupist teisena edasi, aga kaotas kaheksandikfinaalis Saksamaale. Sel aastal on nad alagrupis kokku loositud Uruguay, Itaalia ja Costa Ricaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles