Madridi Real jäi finaali eel kaitseliini tugitalast ilma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe (keskel).
Pepe (keskel). Foto: SCANPIX

Tänavuse jalgpalli Meistrite liiga finaali eel on peaküsimuseks see olnud, kes saavad Madridi Reali ja Madridi Atletico vahelises matšis kaasa teha ja kes mitte - viimase info kohaselt peab Real ilma oma põhikaitsjata mängima.

Nimelt kui Cristiano Ronaldo tegi eile juba pallitrenni kaasa, siis mehe kaasmaalane Pepe peab tõenäoliselt finaali kõrvalt vaatama. Marca andmetel on Carlo Ancelotti sellega juba sisuliselt arvestanud ja valmis panustama noorele prantslasele Raphael Varane'ile, kes mullu oli küll põhimees, aga tänavuse hooaja suures osa vigastuse tõttu vahele jätnud, vahendas Soccernet.ee.

Ründaja Karim Benzema samuti eilset treeningut veel meeskonnaga kaasa ei teinud, kuid arstide sõnul tema osalemine on isegi tõenäoline.

Atletico Madrid on samuti head uudised saanud, sest imearstide juures käinud Diego Costa ja türklane Arda Turan tegid mõlemad eilse pallitrenni kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles