Tippsporti naasnud Kati Tolmoff teeb Madridis head turniiri

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Andres Haabu

2009. aastal suurest spordist loobunud Eesti kõigi aegade parim naissulgpallur Kati Tolmoff on hakanud varasemast rohkem harjutama, võistleb praegu maailma edetabeli arvestusse mineval turniiril Madridis ja jõudnud kindlalt põhiturniiri teise ringi.

Edetabelikohata Tolmoff pidi alustama kvalifikatsioonist, kus alistas kindlalt kaks kohalikku mängijat. Põhiturniiri esimeses ringis võitis ta 21:11, 21:17 omaaegset tõsist konkurenti, Itaaliat esindavat Jeanine Cicognini. Teises ringis kohtub Tolmoff 8. asetusega Taivani mängija Ya Lan Changiga.

Samuti jõudis teise ringi Laura Vana, kes oli 21:13, 21:15 parem slovakitarist Jana Ciznarovast. Tema järgmine vastane on 7. asetusega venelanna Olga Golovanova. Kõige napimalt peab reketid pakkima Karoliine Hõim, kes jäi 15:21, 21:13, 20:22 alla venelannale Jelena Komendrovskajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles