Arsenalile käivad üle jõu vaid Messi, Ronaldo ja Bale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi direktor lord Harris of Peckham teatas, et sel suvel võib peatreener Arsene Wenger taas purustada klubi üleminekusumma rekordi.

Läinud suvel osteti rekordilise 42,5 miljoni naela eest Madridi realist Mesut Özil. Sellele olid aastaid eelnenud üleminekuaknad, kus Wenger tegi oste pigem tagasihoidlike summade eest. Tänavu võideti aga pärast 2005. aastat esimene karikas ja lõpetati tabelis taas Meistrite liigasse viival neljandal kohal, mistõttu Wengerile avaldatakse survet, et ta meeskonda tugevdaks.

«Tahame võita Inglismaa kõrgliiga ja Meistrite liiga. Arvan, et kui ostame kaks-kolm mängijat, on see võimalik. Tahame võita. Me ei taha olla teised, me ei taha olla kolmandad ja me ei taha olla neljandad. Toetame Arsene’i tema ostusoovide puhul. Teda on alati ärgitatud rohkem kulutama,» lausus Harris The Timesile.

Kui temalt otse küsiti, kas Arsenal võib Özilile kulutatud summa suvel ületada, vastas Harris: «Võime. See oleks lihtne. Ma ei väide, et üleminekutele kulutatav summa on 100 miljonit või 50 miljonit või 150 miljonit. Aga kui Arsene kedagi osta tahab, siis ostku. Kui jätta kõrvale Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale, võime osta pea ükskõik millise jalgpalluri,» teatas Harris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles