Dubai valitsus annab Fernando Alonso rattaprojektile 20 miljonit eurot?

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormeliässa Fernando Alonso rattaprojekt pole surnud: Itaalia meedia kirjutab, et UCI peaks kahe nädala jooksul otsustama, kas World Touri pääseda ihkavale tiimile antakse edasisteks toimetusteks roheline tuli või lükatakse palju elevust tekitanud projekt aasta võrra edasi.

Väidetavalt on Alonso sõlminud Dubai valitsusega eellepingu, mille kohaselt toetab peamiselt naftast elatuv emiraat rattaklubi viie aasta jooksul 20 miljoni euroga. Meeskonna mänedžer, Ateena olümpiavõitja Paolo Bettini on kinnitamata andmetel jõudnud suusõnalisele kokkuleppele viie ohtralt UCI punkte omava tippratturiga, vahendas Spordipartner.ee.

Küll on Alonso rattaprojekti eestvedajad avaldanud nördimust reegli üle, mis kohustab klubi teatama juhtivratturite nimed ja esitama rahalised garantiid juba augustiks, kuid otsus järgneb pärast pikka ooteperioodi alles novembris.

World Touri vaevalt ühte lisakohta tekitatakse, pigem käib jutt mõne rahalistes raskustes või lõppeva sponsorlepinguga tiimi - nagu Cannondale või Giant-Shimano - ülevõtmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles