Henrik Ojamaa ja Varssavi Legia tulid Poola meistriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Varssavi Legia Facebooki leht

Möödunud suvel Poola tippklubi Vassavi Legiaga liitunud Eesti jalgpallikoondise mängumees Henrik Ojamaa esimene hooaeg uues klubis lõppes kohe ka meistrikullaga.

Legia kindlustas täna meistritiitli ise väljakule astumata. Nimelt ei suutnud nende lähim konkurent Poznani Lech enamat 0:0 viigist Szczecini Pogoni vastu ning seeläbi kadusid nende viimased võimalused meistrittitli eest võidelda.

Kui Legial on sellel hooajal pidada veel kolm kohtumist, on nende edu Lechi ees seitse punkti. Lechil on aga mängida veel vaid kaks mängu. Hetkel on Ojamaa koduklubi liigatabelis kogunud 44 punkti (Pärast põhihooaja lõppu kõigi meeskondade punktid poolitati). 24 võidu kõrvale on saadud kolm viiki ja seitse kaotust. Ojamaa on teinud kaasa 32 mängus, millest 22 korral on ta alustanud algkoosseisust. Äärepoolkaitsjana tegutseva Ojamaa arvel on kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles