Tootsi sai MK-etapil ühesüstal kuuenda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Tootsi.
Tarmo Tootsi. Foto: Erakogu

Aerutamise MK-etapp Lõuna-Ungaris Szegedi linnas kulmineerus eestlaste jaoks meest ühesüsta 500 m finaaliga, kus Tarmo Tootsi näitas taaskord, et sprindis on ta maailma tipule väga lähedal.

Start õnnestus Tootsil suurepäraselt ja 250 m tähise juures oli eestlane koguni teine.  Distantsi lõpuosas Tootsi küll kangestus, kuid ometi suutis välja sõita väga hea kuuenda koha.

«Oligi selline plaan, et stardis üritada maksimaalselt ja hoida tempot nii kaua kui võimalik. Enam-vähem nii läkski. See, et pool distantsi teine olin tuli mulle küll üllatusena. Eks lõpp oli kõigil raske. Füüsis pidas mul vastu, aga tehnika natuke lagunes. Põhiline on see, et suutsin lõpuni pingutada ja olen rahul,» rääkis Tootsi pärast võistluse lõppu. «Viiendast kohast jäi puudu vaid mõni sajandik. Ei jõudnud lõpus enam paati korralikult ette lükata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles