Uut klubi otsiv Zenjov: kuhu saan, see ongi unistus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: SCANPIX

Alates 2008. aastast Ukrainas Lvivi Karpatõ meeskonnas pallival Eesti jalgpallikoondise ründajal Sergei Zenjovil on selja taga üks elu parimaid klubihooaegasid, kui õnnestus lüüa üheksa väravat, kirjutab soccernet.ee.

Juba seitsmendat hooaega Karpatõs mängiva Zenjovi jaoks on varasemad hooajad möödunud ebastabiilselt, milles mängivad rolli ka tihedad vigastused. Pisivigastusi oli selgi hooajal, aga vaatamata sellele õnnestus teha korralik aasta. «Jah, kõik oli korras, õnnestus lüüa palju väravaid,» sõnas 25-aastane ründaja. 

Varasemalt on juba teada, et Zenjov on Karpatõ meeskonnast lahkumas ning peale edukat hooaega ei tohiks kosilastest puudu tulla. Siiski kindlat lepingut laual veel ei ole ning Zenjov enda ootusi liiga kõrgele ei sea: «On palju neid kohti, kus unistaks mängida – Inglismaa, Saksamaa aga praegu on see, et kuhu saan, see ongi unistus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles