Balotelli on sensatsioonilise ülemineku äärel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Suurtes jalgpalliliigades on hooajad lõppenud ning kätte on jõudnud aeg, kus igapäevaselt hakatakse avaldama spekulatsioone, millised mängijad suve jooksul klubsid vahetavad. Daily Mail tuli välja looga, kus skandaalset AC Milani ründajat Mario Balotellit seostatakse mitme Inglismaa tippmeeskonnaga.

Möödunud aastal Manchester Cityst kodumaale Itaaliasse kolinud Balotelli pole rahul, kuidas teda saapamaal koheldakse. Nimelt on Balotellil pidevalt probleeme rassistlike fännidega ning väidetavalt tahab ta tagasi Inglismaale kolida.

Ajalehe andmetel hoiavad Balotelli olukorral hoolikalt silma peal Liverpool ja Londoni Arsenal. Esimesel neist on küll ründes suurepärase hooaja teinud Luis Suarez, kuid Liverpooli on juba hoiatatud, et Madridi Realilt võib Uruguay ründajale tulla kuni 100 miljoni euro väärtuses ostupakkumine. Sellele oleks aga raske ära öelda ning Balotelli võib olla Suarezile korralikuks asenduseks.

Arsenal on lisaks Balotellile huvitatud ka Madridi Reali edurivimehest Karim Benzemast, kes võimaliku Suarezi saabumisega ilmselt maha müüakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles