Anu Ennok pälvis Soomes tunnustuse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: volley.ee

Soome võrkpallihooaja edukamate austamisõhtul Vantaas pälvis auhinna ka Soome meistriks tulnud Salo LP Viesti ja Eesti koondise nurgaründaja Anu Ennok. Viljandist pärit Ennok valiti Soome liiga sümboolsesse seitsmikusse koos diagonaali Roslandy Acosta, sidemängija Viktoria Polištšuki, temporündajate Dubravka Rakiči ja Kaisa Jokineni, teise nurgaründa Anna Boritševa ja libero Roosa Koskeloga.

Soome liiga parima mängija au pälvisid Kaisa Jokinen (LP Viesti) ja Lauri Kerminen (Kokkola Tiikerit), resultatiivseimad olid Anna Boritševa (Hämeenlinna PK) ja Olli Kunnari (Vammala LP). Treeneritest hinnati kõige kõrgemalt Soome meistriks tulnud klubide peatreenerid Kari Raatikainen (LP Viesti) ja Ugis Krastinš (VaLePa), vahendab volley.ee.

Peatselt, juunikuus, annab Euroopa Võrkpalli Konföderatsioon teada, kas Salo naiskond pälvib vabapääsme lülitumaks eeloleval hooajal Euroopa Meistrite liigaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles