Võimas teine poolaeg päästis Kanguri koduklubi katastroofist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoonidlase Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani oli lähedal krahhile, kui koduses meistriliiga veerandfinaalis kaotati 2:0 eduseisust seeria kaks järgmist mängu Pistoiale. Otsustavas viiendas mängus tehti aga 88:78 võiduga siiski kõik selgeks ja jõuti poolfinaali.

Võit ei tulnud Milanole kergelt, sest avapoolaja lõpus jäädi korraks koguni seitsmepunktilisse kaotusseisu. Sii tuli aga mängu Kangur ja vahe vähendati poolaja lõpuks vaid ühele punktile. Kolmas veerandaeg oli juba Milano jõudemonstratsioon - Pistoial lubati visata vaid 13 punkti enda 24 vastu ja neljandal veerandajal hoiti vahet pidevalt turvalisena.

Kangur sai mänguaega napid kuus minutit ja punktiarvet selle ajaga ei avanud, visates mööda ühe kahese ja ühe kaugviske. Lisaks jäi eestlase arvele kolm lauapalli ja üks pallikaotus. Milano parimana tõi Daniel Hackett 20 punkti, Keith Langford lisas 16 punkti.

Poolfinaalis läheb Milano vastamisi Sassariga, kes sai veerandfinaalseerias 3:0 jagu Martin Jurtomi koduklubist Brindisi Enelist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles