Rapla mängumehe kodulinn on endiselt suletud, klubi tänab kõiki toetajaid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dušan Sisici tehtud foto oma kodulinnast
Dušan Sisici tehtud foto oma kodulinnast Foto: Erakogu

Rapla korvpallimeeskond tänab oma kodulehel kõiki, kes on toetanud nende leegionärist mängmeest Dušan Sisicit. Nimelt on Serbiast pärit Sisici kodu tabanud suur üleujutus, mille tagajärjel sai kannatada ka tema kodu. Kokku on eestlased serblasest mängumeest toetanud juba 1000 euroga.

Rapla korvpalliklubi tänuavaldus:

Suured tänud kõigile, kes on juba oma panuse Dušani abistamiseks andnud! Teie toetusel, mis on küündinud ligi 1000 euroni, on hindamatu väärtus.

Tänaseks päevaks on Dušanil avanenud võimalus oma kodulinna tutvuste kaudu külastada. 80 000 elanikuga linn on endiselt politsei ja sõjaväelaste kontrolli all ning täielikult välja surnud. Linnas ei ole ei elektrit ega vett. Praeguste prognooside kohaselt lubab valitsus inimesi kodudesse järgmise paari nädala jooksul.

Vesi on linnas taandunud, kuid nagu piltidelt näha, on osad tänavad endiselt täielikult üleujutatud. Kuigi vett enam Dušani kodus ei ole, on majapõrandad kaetud sopaga ning kogu maja esimene korrus ja seal olnud asjad on läbivettinud – seinad, uksed, mööbel, kodumasinad, riiulites olnud raamatud ja muud esemed. Piltidelt on majas olevat olukorda raske välja lugeda, kuid igaüks meist võib ette kujutada, millises seisus on hoone, mis on paar päeva olnud vähemalt pooleteise meetri kõrguselt veega kaetud.  

Kutsume veelkord üles inimesi, kes veel ei ole oma panust andnud. Dušan vajab meie abi endiselt, nii suuremad kui väikesed panused on oodatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles