Madridi Real valmistub juba järgmiseks suurostuks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi võitis laupäeval oma kümnenda Meistrite liiga tiitli, kuid juba teeb meeskond ettevalmistusi tulevaks hooajaks. Itaalia ajaleht Corriere dello Sport teatab, et Real soovib rahapkiga seekord uimaseks lüüa Torino Juventuse ja seotada endale Paul Pogba.

Itaalia ajalehe andmetel on Real valmis Pogba eest lauale laduma 65 miljonit eurot ning lisaks saaks itaallaste suurklubi endale 21-aastase Alvaro Morata ja 26-aastase äärekaitsja Fabio Coentrao.

Juventus ei ole väidetavalt aga praegu tehingust huvitatud. Itaallased oleksid valmis müüma juhul, kui neil õnnestub FC Barcelonast hankida endale Alexis Sanchez. Väidetavalt on Juventus teinud Realile ka oma ettepaneku, mille kohaselt sooviksid nad Pogba eest saada 65 miljonit eurot ja Angel di Maria.

Kui tehingust peaks kokkuvõttes asja saama, siis oleks see jalgpalliajaloo üks suuremaid. Mäletatavasti on Real omal ajal Juventusest ostnud ühe Prantsusmaa koondise staari, kui 2001. aastal maksti Zinedine Zidane eest 75 miljonit eurot.

21-aastane Prantsusmaa koondise poolkaitsja Pogba on olnud Juventuse eest kahel viimasel hooajal suurepräases hoos ning mitmed klubid sooviksid teda oma ridades näha. Teiste seas on väidetavalt tema palkamisest huvitatud ka Londoni Chelsea. Enne Juventusega liitumist kuulus Pogba Manchester Unitedisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles