2018. aasta jalgpalli MMi mängud võivad toimuda ka Krimmis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pressikonverents seoses 2018. aasta MMiga, kus osalesid Venemaa spordiminister Vitali Mutko ja FIFA president Sepp Blatter.
Pressikonverents seoses 2018. aasta MMiga, kus osalesid Venemaa spordiminister Vitali Mutko ja FIFA president Sepp Blatter. Foto: SCANPIX

2018. aastal Venemaal toimuva jalgpalli MM-finaalturniiri peakorraldaja Aleksei Sorokin teatas, et MMi mängud võivad jõuda ka Sevastopolisse ning mujale Krimmi poolsaarele.

«Teoreetiliselt võidakse need piirkonnad kaasata MMi võõrustavate kohtade sekka, kuna nad ei erine ülejäänud Venemaa osadest,» teatas Sorokin RIA Novosti vahendusel.

2018. aasta MMi võõrustab 11 Venemaa linna. Kõik finaalturniiri võõrustavad staadionid renoveeritakse või ehitatakse uued. Sorokini sõnul saavad kõik mängupaigad valmis umbes aasta aega enne MMi.

«Tingimused on kõigile ühesugused. Kui mõni linn tahab mänge võõrustada, siis kaalume nende kandidatuuri. Täidetud peavad olema teatud kriteeriumid, milleks on korralik lennujaam ja hotellid ning nõudmistele vastav jalgpallistaadion,» lisas Sorokin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles