Budapesti hiiud jahivad Tarmo Kinki

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink (vasakul) kohtumises Šotimaa vastu
Tarmo Kink (vasakul) kohtumises Šotimaa vastu Foto: SCANPIX

Läinud hooajal Ungari jalgpalli kõrgliigas Kaposvari Rakoczi meeskonnas mänginud Eesti koondislane Tarmo Kink peab sellel nädalavahetusel klubi eest viimase mängu. Siis saab leping läbi ning eestlane hakkab otsima uut klubi. Ungari meedia andmetel Kingil kosilastest puudu ei tohiks tulla.

Võidetavalt  hoiavad pealinna Budepesti klubid Ferencvaros ja Ujpest mõlemad Kingi olukorral silma peal. Kink ise kinnitas Nemzeti Spordile, et on ajalehest erinevaid spekulatsioone lugenud, kuid kumbki klubi temaga ühendust pole võtnud. Csakfoci.hu andmetel on eestlane aga pidanud läbirääkimis Ujpestiga, kuid üksmeelt pole veel saavutatud. Asjale lisab vürtsi, et kaks suurlinna klubi on ajalooliselt omavahel suured rivaalid. Ujpesti ridades mängib ka teine eestlane Jarmo Ahjupera.

Viimase vooru eel hoiab Ferencvaros tabelis 54 punktiga kolmandat ja Ujpest 32 punktiga 12. kohta. Kaposvari on kindlalt viimane. Talvel klubiga liitunud Kink on 11 mänguga saanud kirja neli liigaväravat.

Varem on Kink Ungari liigas esindanud ka Györi ETO meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles