Aivar Pohlak: Tšiili peab Brasiilia vastu tegema supermängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Aivar Pohlak
Eesti Jalgpalli Liidu president

•    Holland – Slovakkia
Holland on seni turniiri läbinud jõudusäästvalt, kuid siiski kindlalt. Slovakkia kaks esimest mängu olid küllaltki kesised ning nendest ei osanud selle põhjal midagi arvata, kuid kohtumine Itaalia vastu oli suurepärane.
Siiski arvan, et Slovakkia küllaltki noor ja kogenematu koondis jääb hollandlaste klassile ja enesekindlusele alla. Slovakkia võib siin võita vaid sel juhul, kui Holland mängib selgelt alla oma võimete.
•    Brasiilia – Tšiili
Brasiilia ei mänginud viimases kohtumises Portugali vastu hästi, kuid ka Tšiili viimane matš ei olnud nii hea kui kaks esimest, mis lõppesid võidukalt, kuid väheresultatiivselt.
Arvatavasti hakkab Tšiili mängima sellist emotsionaalset, Lõuna-Ameerikale iseloomulikku jalgpalli. Brasiillased näitavad arvatavasti ratsionaalset ja tiitlile suunatud mängu.
Arvan, et Brasiilia võidab selle kohtumise. Tšiilil võib tekkida võimalus, kui neil kõik õnnestub ja nad pääsevad mingil hetkel mängu juhtima. Nad peavad tegema supermängu, et võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles