Uue tüli ootuses? Hamilton selgitas enda ja Rosbergi keerulisi suhteid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna pilootide Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergi omavahelised suhted ei ole tänavusel hooajal olnud just parimad. Samas tunnistas Hamilton, et nad ei ole juba ammu head sõbrad ja nad on lihtsalt professionaalsed kolleegid.

Tänavusel vormel-1 hooajal on Mercedes olnud domineerivaks jõuks ja keegi ei ole suutnud neile vastu saada. Kuue etapi järel on 122 punktiga esikohal Rosberg, Hamilton 118 silmaga teine. Kolmandal positsioonil oleval Fernando Alonsol on 61 punkti, kirjutab Sky Sports.

Pärast viimati toimunud Monaco etappi ei olnud meeste omavaheline läbisaamine just kõige sõbralikum, kuid Hamiltoni sõnul saavad nad sellest tõenäoliselt üle.

«Elame ühes majas ja kui saame kusagil kokku, siis oleme ikka professionaalid. Inimesed ütlevad, et me oleme parimad sõbrad, kuid me ei ole seda,» teatas Hamilton. «Olime viimati parimad sõbrad, kui olime 13-aastased.»

Hamiltoni sõnul ütlevad nad teineteisele lihtsalt «tere» ja sellega asi piirdub. «Me ei söö koos lõunat ega ka õhtusööki. Meie läbisaamine on normaalne,» teatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles