Videod: Miami Heati tähed pandi provotseeriva käitumisega paika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (vasakul) jäi viimati Lance Stephensoni vastu hätta.
LeBron James (vasakul) jäi viimati Lance Stephensoni vastu hätta. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on käimas Miami Heati ja Indiana Pacersi vahel tuline idakonverentsi finaalseeria, kus viie kohtumise järel juhib Heat mängudega 3:2. Nelja võiduni mängitavas seerias suutis viimati võidu võtta Pacers, kui koduväljakul võeti 93:90 võit. Suure panuse edusse andis Pacersi mängumees Lance Stephenson, kes ohjeldas edukalt Heati staare eesotas LeBron Jamesiga.

Kohati provotseerivalt käitnud Stephenson suutis 43 mänguminuti jooksul ka ise visata 12 punkti, võtta viis lauapalli ja anda kaaslastele ka viis resultatiivset söötu. Kõvasti sai Stephensoni töötlemist tunda Heati suurim staar James, kes sattus kiiresti vigadega pahuksisse ning nii viibis ta väljakul vaid 24 minutit, mille jooksul jäi tema arvele vaid seitse punkti.

Läänekonverentsi finaalis on San Antonio Spursi ja Oklahoma City Thunderi vahel seis 2:2, seeria jätkub täna öösel San antonios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles