Button ennustab: Hamilton näitab järgmisel etapil Rosbergile koha kätte

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Jenson Button.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Jenson Button. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas heitlevad tänavu esikohtade nimel Mercedese meeskonna piloodid Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Senisest kuuest etapist on Rosberg võitnud kaks ja saanud neli teist kohta. Hamilton on teeninud aga neli võitu, olnud korra teine ja korra katkestanud. Viimati Monacos oli võidukas Rosberg, kuid McLareni rooli keerav Jenson Button usub, et tema kaasmaalane suudab järgmisel etapil taas Rosbergi seljatada.

«Pärast kehva võistlust, kus ta on parimale kindlalt alla jäänud, tuleb ta järgmisele etapile väga vaikselt ja näitab seejärel suurepärast taset,» teatas Button mirror.co.uk veergudel Hamiltoni. «Ta saab samasuguse asjaga hakkama ka Kanadas, seal ei saa keegi talle vastu.»

«Jenson on parimaid sõitjaid, kellega ma olen konkureerinud ja seega on tema suust selliseid sõnu hea kuulda,» sõnas Hamilton seepeale. «Tunnen end varasemast tugevamana. Viimane nädalavahetus oli minu jaoks raske, kuid sellised asjad muudavad mind ainult tugevamaks.»

Kanada vormel-1 etapp on kavas 8. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles