Liverpool on lähedal Inglismaa koondise ründaja ostmisele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rickie Lambert.
Rickie Lambert. Foto: SCANPIX

Tänavu Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel napilt teiseks jäänud Liverpool on tegemas järgmiseks hooajaks esimest olulist täiendust, kui nad on lähedal 32-aastase Inglismaa koondise ründaja Rickie Lamberti ostmisele.

Sky Sports teatab, et Southamptoni mängumehe siirdumine Liverpooli on peaaegi kindel ning nii olid nemad ka esimesed, kes lõpetasid Sky Bet’is panuste vastu võtmise Lamberti tuleviku osas.

Sky Sportsi teatel on üleminekusummaks kuni kümme miljonit eurot. Southamptoni ajaleht Daily Echo kirjutab ka, et tehingu sõlmimine on lähedal, kuid üleminekusumma võib olla kuni poole väiksem.

Eelmisel aastal Inglismaa koondise eest debüüdi teinud Lambert pääses ka Brasiiliasse MMile sõitvasse Inglismaa koondisesse.

Liverpooliga on viimasel ajal eelkõige seostatud Southamptoni mängumeest Adam Lallanat ning väidetavalt üritatakse ka Lallanaga ikkagi lepingut sõlmida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles