Kahekordsele olümpiavõitjale tungiti Moskvas jõhkralt kallale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekordne Sotši olümpiavõitja Aleksandr Zubkov (paremal) võtmas vastu õnnitlusi Venemaa presidendi Vladimir Putini käest.
Kahekordne Sotši olümpiavõitja Aleksandr Zubkov (paremal) võtmas vastu õnnitlusi Venemaa presidendi Vladimir Putini käest. Foto: SCANPIX

Sotši olümpiamängudel meeste kahe- ning neljabobil kuldmedali võitnud venelane Aleksandr Zubkov langes Moskvas oma koduhoovis pättide rünnaku ohvriks. Zubkov viidi rünnaku järel haiglasse ravile.

Zubkovile tungisid kallale pesapallikurikatega varustatud pätid, kes lõhkusid ära ka Zubkovile OM-kulla eest kingitud Mercedes Benzi. Zubkov üritaski esmalt tema autot lõhkunud pätte takistada, kuid seejärel sattus ta ise rünnaku ohvriks, kirjutab the Moscow Times.

Zubkov rääkis ITAR-TASSile, et pätid vigastasid tema rannet ning lisaks sai ta rünnaku tagajärjel väiksemaid haavu. Venemaa Bobiliit on esitanud üleskutse, et sündmust pealt näinud inimesed tuleksid nüüd tunnistusi andma.

Varasemast on Zubkovil ette näidata veel üks OM-hõbe ja üks OM-pronks. 2011. aastal krooniti ta kahebobil ka maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles