Neljapaat alustas EMi eelsõidu kolmanda kohaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (vasakult), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (vasakult), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Foto: meinruderbild.ee

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo said Belgradis toimuval EMil eelsõidus kolmanda koha ja jätkavad homme võistlust vahesõidus.

Esimese eelsõidu võitis täna olümpiavõitja Saksamaa ajaga 5.45,07 ning pääses otse pühapäevasesse finaali. Põnevas heitluses teisele kohale edestas Poola (5.48,15) vaid kaheksa sajandikuga Eestis (5.48,23). Nii Poola, Eesti kui sõidu ülejäänud liikmed Tšehhi, Holland ja Šveits jätkavad võistlust vahesõitudes, kus mängitakse välja veel neli kohta A-finaali.

Neljapaatide vahesõidud on homme kavas kell 12.55 ja 13.02. Teisest eelsõidust pääses täna otse finaali Ukraina.

Meeste kahepaat Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson ei pääsenud poolfinaali ei eelsõidust ega vahesõidust, mille lõpetasid kolmandana.

Naiste ühepaatidel sai Kaisa Pajusalu (7.51,54) teises eelsõidus kuue sportlase seas neljanda koha. Otse poolfinaali pääsesid sakslanna Annekatrin Thiele (7.27,80) ja leedulanna Lina Saltyte (7.29,30). Pajusalu jäi vahesõidus viiendaks ja poolfinaalist välja.

Meeste ühepaadil sai Vladimir Latin teises eelsõidus viimase ehk viienda koha, viimane oli ta ka vahesõidus.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles