Killing neljapaadi avalöögist: meestesse jäi kole palju sisse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (vasakul), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo (vasakul), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap Foto: Fred Killing

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo said EMil eelsõidus kolmanda koha ning jätkavad homme vahesõidus. Paatkonna juhendaja Matti Killingu sõnul ei õnnestunud tänane sõit kõige paremini.

«Meeste esimene kommentaar oli, et kole palju jäi täna sisse. Mehed ei saanud paati hästi jooksma ja oli palju koperdamist,» kommenteeris Killing. «Täna oli palju musta tööd, aga kui vaadata järgmistele päevadele, siis kõik on võimalik. Tegijad paatkonnad on enam-vähem samad nagu eelmisel aastal.»

Mõlemast eelsõidust pääsesid pühapäevasesse finaali vaid võitjad, kelleks olid Saksamaa ja Ukraina. Ülejäänud paatkonnad peavad homme heitlema vahesõitudes, kus kokku jagatakse välja veel neli pääset finaali.

«Starte on seni vähe olnud ja ehk aitab homne sõit asjale kaasa. Ega me siia ju puhkama ei tulnud, nad on treenitud inimesed ja midagi nuriseda pole,» hindas Killing. «Täna oli mõningaid kobistamisi, kuid kui asjad laabuvad, siis on end ka lihtsam tühjaks sõita. Midagi hullu praegu ei ole. Kõik on kontrollitav.»

Eestlaste osalusel toimunud eelsõidu võitis Saksamaa ajaga 5.45,07, teine oli Poola 5.48,15ga ja kolmas Eesti 5.48,23ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles