Inglismaa asus MMi poolt teele suure võiduga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravaautorid Phil Jagielka (vasakul) ja Daniel Sturridge
Väravaautorid Phil Jagielka (vasakul) ja Daniel Sturridge Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis asus maailmameistrivõistluste poole teele 3:0 võiduga Peruu vastu, kus kaks kaitsemängijat Phil Jagielka ja Gary Cahill skoori tegid, ent päris ideaalselt kohtumine ei kulgenud.

Kuigi suur võit on inglaste jaoks kahtlemata meeldiv viis kodust lahkumiseks, ei tasu Roy Hodgsonil kohtumist täieliku kordaminekuna näha ja õppematerjali peaks järgmise paari nädala sisustamiseks inglastel jaguma, vahendab Soccernet.ee.

Daniel Sturridge'i iluvärav viis inglased juhtima ning Jagielka ja Cahill kasvatasid teisel poolajal edu 3-väravaliseks, aga inglastele omaselt oli nii mõnigi osa mängust liimist lahti.

Suure tähelepanu all olev Wayne Rooney jäi lahjaks ning inglaste kaitseliin näitas samuti märke sellest, et nad ei ole hetkel väga hästi organiseeritud, andes Peruule ära mitmeid häid võimalusi, mille väravavaht Joe Hart peatama pidi.

Samas olid The Guardiani andmeil positiivselt sekkunud noored Raheem Sterling ja Ross Barkley.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles