Hispaania sõidab MMile hirmtugeva koondisega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: SCANPIX

Hispaania teatas lõpliku koondise koosseisu, kes sõidavad Brasiiliasse jalgpalli MMile. Vaatamata vigastusmuredele koosseisus Madridi Atletico ründaja Diego Costa Ründajatest mahtus lõplikusse valiksse ka Fernando Torres, kes edestas peatreener Vicente del Bosque valikus Alvaro Negredot ja Fernando Llorentet.

Ründaja osas oli del Bosquel ehk kõige rohkem mõtlemist, sest Fernando Torres pole viimastel aastatel oma kunagist vormi taastada suutnud ning Diego Costa on vigastusprobleemide küüsis, aga mõlemad on siiski lennukile võetud, vahendab Soccernet.ee.

Kui Torrese puhul on plussiks see, et ta on aastaid koondise liige olnud, siis Diego Costa kaasamine oli del Bosque suur risk, sest ta näeb Brasiilias sündinud ründaja mitmekülgsust strateegiliselt tähtsana.

Costa tervise osas on del Bosquel kindel plaan: AS kirjutas, et tema füüsiline olukord vaadatakse enne turniiri üle ning juhul kui ta ei parane, palutakse FIFA-lt võimalust meeskonda muuta ja tuua Costa asemele üks duost Llorente ja Negredo.

Väravavahid: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), David de Gea (Manchester United).

Kaitsjad: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Napoli), Javi Martinez (Müncheni Bayern), Juanfran (Atletico Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Cesar Azpiliciueta (Chelsea).

Poolkaitsjad: Xavi Hernandez (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal),  Cesc Fabregas (Barcelona), Juan Mata (Manchester United), David Silva (Manchester City), Pedro Rodriguez (Barcelona).

Ründajad: Diego Costa (Atletico Madrid), David Villa (Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles