Venno: Slovakkia peatreener nõuab mängijatelt 3:0 võitu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno Kreeka vastu rünnakul.
Oliver Venno Kreeka vastu rünnakul. Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno sõnas viimase EM-valikmängu järel, et miinimumeesmärk sai täidetud. Eesti alistas täna Ungari 3:1, meie edasipääs sõltus aga tänaõhtuse Kreeka ja Slovakkia kohtumise tulemusest. Slovakkiale piisas alagrupi võiduks vaid ühest geimivõidust ja kui see jäänuks ainsaks, oleks Eesti mängust väljas. Eesti edasipääsuks pidi Slovakkia võitma vähemalt kaks geimi, millega nad ka hakkama said. Seega on Eesti edasi kolmandas ringis.

«Tegime omalt poolt kõik ära, oleks võinud muidugi ka Slovakkiat näpistada, aga miinimumeesmärgi täitsime, et teisena edasi saada. Mina lootsin turniiri algul ikka esimesena edasi minna, aga Slovakkia tegi meie vastu oma parimad mängud,» ütles 16 punkti toonud Venno. «Nüüd ei jää meil muud üle, kui loota, et Kreeka ja Slovakkia kohtumine lõpeb meile soodsalt, meie ei saa enam midagi teha.»

«Rääkisin eile oma tiimikaaslasega Slovakkia meeskonnast ja tema ütles, et peatreener seadis neile kindlaks eesmärgiks 3:0 võita,» lisas Venno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles