Londoni Chelsea ja Hispaania koondise aegade suurimad väravakütid on teel USAsse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Villa (keskel) suudleb 2010. aastal võidetud MMi karikat
David Villa (keskel) suudleb 2010. aastal võidetud MMi karikat Foto: SCANPIX

Inglismaa ajalehe The Mirrori andmetel on jalgpallurid Frank Lampard ja David Villa sõlminud lepingu MLSi võistkonna New York City-ga.

Väidetavalt oli laupäeval nähtud mõlemit mängijat Manchester City Carringtoni keskuses, kus kohtuti New York City esindajatega. Lampard olevat selleks isegi Inglismaa koondise treeningkeskusest lahkunud, vahendab Soccernet.ee.

Chelseas 184 000 eurot kuus teeniv Lampard pidi lepingu sõlmimiseks nõustuma suure palgakärpega, mille peaks siiski kompenseerima erinevad boonused.

35-aastane Lampard on veetnud 13 järjestikust aastat Chelseas, mille jooksul võitis hulgal tiitleid ning tõusis klubi kõigi aegade suurimaks väravakütiks.

David Villa on samuti kõrgelt pärjatud jalgpallur, kelle suurimate saavutuste hulka kuuluvad näiteks maailmameistritiitel ning kaks Meistrite liiga tiitlit. Villa on 56 väravaga ka Hispaania jalgpallikoondise läbi aegade suurim väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles