Horvaatia MM-koondisesse pääses ka kaks brasiillast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sammir Horvaatia koondise särgis.
Sammir Horvaatia koondise särgis. Foto: SCANPIX

Horvaatia jalgpallikoondise peatreener Niko Kovac avaldas meeskonna koosseisu, kes sõidab 12. juunil Brasiilias alagavale MM-finaalturniirile. Meeskonna liidriteks on Madridi Reali poolkaitsja Luka Modric ning Müncheni Bayerni ründestaar Mario Mandžukic. Lisaks on horvaatide koosseisus ka kaks brasiillast.

Horvaatia kuulub MMil A-algruppi ning nende kohtumine Brasiiliaga on ka MMi avamäng. Lisaks kuuluvad A-alagruppi veel Mehhiko ja Kamerun.

Viimasena jäid Horvaatia koondise nimekirjast välja Niko Kranjcar, Milan Badelj, Ivo Ilicevic ja Ivan Strinic. Horvaatia koondises on ka kaks Brasiilias sündinud mängumeest, kelleks on Eduardo Silva ja Sammir.

Horvaatia MM-koondis:

Väravavahid: Stipe Pletikosa (Rostov/RUS), Danijel Subasic (Monaco/FRA), Oliver Zelenika (Zagreb Lokomotiva).

Kaitsjad: Darijo Srna (Donetski Šahtar/UKR), Domagoj Vida (Kiievi Dinamo/UKR), Sime Vrsaljko (Genoa/ITA), Danijel Pranjic (Panathinaikos/GRE), Vedran Corluka (Moskva Lokomotiv/RUS), Dejan Lovren (Southampton/ENG), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos/GRE).

Poolkaitsjad: Luka Modric (Real Madrid/ESP), Ivan Rakitic (Sevilla/ESP), Mateo Kovacic (Inter Milan/ITA), Marcelo Brozovic (Dinamo Zagreb), Ognjen Vukojevic (Kiievi Dinamo/UKR), Ivan Mocinic (Rijeka), Sammir (Getafe/ESP).

Ründajad: Mario Mandžukic (Müncheni Bayern/GER), Nikica Jelavic (Hull City/ENG), Ivica Olic (VfL Wolfsburg/GER), Eduardo Da Silva (Donetsk Šahtar/UKR), Ivan Perisic (VfL Wolfsburg/GER), Ante Rebic (Fiorentina/ITA).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles