Video: vormelilegendi auks peetud võistlusel hukkus kolm inimest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Clarki auks peetud rallil hukkus Little Swintoni lähedal kolm inimest.
Jim Clarki auks peetud rallil hukkus Little Swintoni lähedal kolm inimest. Foto: SCANPIX

Eile Šotimaal vormelilegendi Jim Clarki auks toimunud rallil hukkus kolm pealtvaatajat, kui üks rallimasin publikusse paiskus.

Õnnetuse tagajärjel said veel mitmed inimesed vigastada. Lisaks sõitis samal rallil üks auto veel pealtvaatajate sekka, kuid see õnnetus endaga õnneks hukkunuid kaasa ei toonud, kirjutab The Guardian.

«Üks auto kaotas juhitavuse ning libises ühelt küljelt teisele. Lõpuks sõitis auto publikusse. See oli äärmiselt kohutav. Jooksin kohe abi osutama. Helikopter jõudis sündmuspaika alles kolmveerand tundi hiljem. Lõpuks olid kohal nii politsei kui ka kiirabi. Seal oli lihtsalt kaos,» sõnas sündmusi pealt näinud Tony Cowan.

Kahekordne vormel-1 sarja maailmameister Clark hukkus ise 1968. aastal Hockenheimi GP-etapil. Vormelilegendi auks peetud ralli katkestati pärast õnnetust. «Jim Clarki auks peetud ralli katkestati pärast 16. kiiruskatset,» teatasid ralli korraldajad Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles