Video: Saksamaa pidi Kameruni vastu leppima viigiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa ründaja Lukas Podolski (vasakul) ja Kameruni poolkaitsja Alexandre Song palli pärast võitlemas.
Saksamaa ründaja Lukas Podolski (vasakul) ja Kameruni poolkaitsja Alexandre Song palli pärast võitlemas. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondis pidi eelviimases koduses MM-finaalturniiri eelses maavõistlusmängus leppima kodus Kameruni vastu 2:2 viigiga.

Sakslased kontrollisid avapoolaega, kuid ei suutnud mitut head võimalust väravaks vormistada – Mesut Özil saatis väravavahiga silmitsi olles palli raamidest mööda, Mario Götze tabas posti ja Sami Khedira pealöök oli samuti ebatäpne. Teisel poolajal asuski hoopis Kamerun juhtima, kui Samuel Eto’o palli võrku saatis.

Thomas Müller ja Andre Schürrle pöörasid sakslaste kaotusseisu seejärel kiirelt eduks, ehkki Scürrle tabamusele eelnenud olukorras oli väravasöödu andja Lukas Podolski olnud selges suluseisus. Viimane sõna jäi aga ikkagi külalistele, kui Saksamaal Hamburgis klubijalgpalli mängiv Maxim Choupo-Moting tegi ilusa sooloväravaga lõppseisuks 2:2.

Sakslasi ootab enne MMi ees veel üks kontrollmäng, kui reedel kohtutakse Mainzis Armeeniaga. MMi alustatakse kümme päeva hiljem Portugali vastu, samas alagrupis on veel ka Ghana ja USA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles