Hispaania ajaleht: Casillas ja Reali president selgitasid omavahel tulevikku

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht Marca vahendas väidetavalt Madridi Reali klubi presidendi Florentino Perezi ja meeskonna väravavahi Iker Casillase vahelist kokkusaamist, kus lepiti kokku, et 33-aastane Hispaania koondislane jätkab ka uuel hooajal Reali ridades.

Madridi meeskonna pikaajaline esiväravavaht Casillas pidi sel hooajal leppima asjaoluga, et koduse Hispaania liiga mänge tuli tal vaadata pingilt, sest siis sai puurisuul seista tema kolleeg Diego Lopez. Reali meeskonna peatreener Carlo Ancelotti kasutas Casillast aga Hispaania karikasarjas ja Meistrite liigas, mis mõlemad sel hooajal ka Madridi meeskonna võiduga lõppesid.

Erinevate spekulatsioonide kohaselt polnud Casillas taolise töökorraldusega siiski üleliia rahul ja hooaja jooksul levisid mitmed kuulujutud, et Reali kasvandik on klubist lahkumas. Hispaania ajalehe Marca värskete andmete järgi pidasid aga Reali president Perez ning Casillas eelmisel nädalal maha kohtumise, kus väravavaht teatas, et soovib klubis jätkata, ning Perez kinnitas, et see sobib hästi tema plaanidega. Konkreetset uut lepingut siiski avaldatud veel pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles