Argentina superstaar Messi: mind on ka muudesse koondistesse kutsutud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallikoondise ründekahur Lionel Messi avalikustas, et kuigi ta on saanud kriitikutelt kommentaare oma koondisekarjääri kohta ning teda on kutsutud ka Hispaania rahvusmeeskonda esindama, ei ole ta mingil juhul nõus oma kodumaa rahvusmeeskonnast lahkuma.

Klubileiba Barcelona meeskonnas teeniv Messi kirjutas autobiograafilises teoses «Messi, The Patriot» (tõlkes: «Patrioot Messi)», et teda on korduvalt kritiseeritud selle eest, justkui võtaks ta koondisekohustust liiga kergelt ega ole Argentinat esindades oma parimas vormis. Messi kommenteeris selle peale, et on alati koondise eest väljas ega vahetaks kohta Argentina meeskonnas millegi vastu.

«Ma annaksin ära kõik oma rekordid selle eest, et teha oma riigi elanikke õnnelikuks,» kirjutas Messi. «Mu käest küsiti mitteametlikult, kas tahaksin Hispaania koondise eest mängida, aga olen alati öelnud, et tahan mängida oma rahvusmeeskonna eest, sest armastan Argentinat ja selle riigi värvid on ainukesed, mida tahan kanda,» lisas Messi.

Argentina on juba üheksa päeva pärast algaval MMil loositud ühte alagruppi Bosnia, Iraani ja Nigeeriaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles