Pulk ja Tammemaa vahetasid Selveri Pärnu vastu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri liider Hindrek Pulk vahetas Tallinna Selveri Pärnu vastu.
Tallinna Selveri liider Hindrek Pulk vahetas Tallinna Selveri Pärnu vastu. Foto: Toomas Huik

Pärnu Võrkpalliklubiga liituvad eelmisel hooajal Tallinna Selveris mänginud diagonaalründaja Hindrek Pulk ja temporündaja Timo Tammemaa. 

Pulk oli Schenker liiga eelmise hooaja suurim skoorija ja Final Four turniiri kasulikeim mängija.

Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel on meeste otsustega rahul. «Hea meel on, et saarlased Pärnu meeskonnaga liitusid. Ideaalis keda soovisin näha võistkonda tugevdamas, olid ka nõus suvepealinna klubiga liituma.»

Mõlemat meest vaevasid kevadel põlvetraumad, taastusravile ja eriharjutustele kulub terve suvi, et sügisel palliplatsil taas tegusid teha. 22-aastane Tammemaa alustas sportimist Kuressaare Vanalinna spordiklubis Edgar Haaviku juhendamisel, 23-aastane Hindrek Pulk samas linnas Spordikooli treeningrühmas Toomas Jasmini käe all. Mõlemad mängijad kuulusid viimastel hooaegadel Selver Tallinna põhikoosseisu.

Pulk sõnas, et kindlat põhjust klubivahetuseks tema jaoks pole - uus ja huvitav klubi. «Ennekõike sai otsustavaks soov muuta keskkonda ja uues klubis end proovile panna,» lisas Tammemaa. Mõlemat meest vaevasid kevadel põlvetraumad, taastusravile ja eriharjutustele kulub terve suvi, et sügisel palliplatsil taas tegusid teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles