Sünge vaikus Schumacheri ümber tekitab küsimusi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Möödunud aasta viimastel päevadel suusarajal raske peatrauma saanud Michael Schumacher viibib endiselt haiglaravil, kuid tema tervise kohta puudub igasugune värske info. Viimane ametlik teave vormelilegendi kohta tuli 4. aprillil. Sünge vaikus on pannud musti mõtteid mõtlema ka suurimaid optimiste.

«Ma kardan, et me ei kuule Michaeli kohta enam mitte ühtegi positiivset uudist,» vahendab The Telegraph vormel-1 endise arsti Gary Hartsteini sõnu. Schumacherit hästi tundva arsti sõnul ei viita vormelilegendi perekonna käitumine kuidagi positiivsetele muutustele mehe tervises. Sama meelt on ka pikaaegne vormel-1 ajakirjanik Roger Benoit: «Vaikselt hakkavad kõik muretsema. Grenoble (haigla, kus Schumacher viibib) ja perekond on vaikinud juba nädalaid. Miks?»

Aprilli alguses kinnitas Schumacheri esindaja Sabine Kehm, et endine vormelipiloot on kohati ärkvel ning näitab paranemise märke. Pärast seda pole aga ametlikest kanalitest ühtegi sõna tulnud ning ka muid teid pidi pole meediasse infot lekkinud. See vaikus on aga fännid pannud mõtlema ka kõige mustema stsenaariumi peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles