Deschamps ajakirjanikele: te käite lõbumajas sama palju kui mängijad

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Deschamps.
Didier Deschamps. Foto: AP

Prantsusmaa ajakirjanikud võtsid MMi lävel taas üles koondise tähtede Franck Ribery ja Karim Benzema käigu lõbumajja ning langesid seetõttu pressikonverentsil peatreeneri Didier Deschampsi viha alla.

Paar aastat tagasi aset leidnud vahejuhtumi meenutamine ajas Deschampsi marru, kuna tema arvates käitusid ajakirjanikud teemat käsitsedes silmakirjalikult. «Ilmselgelt olete te ise asjaga paremini kursis kui mina,» ironiseeris Deschamps Aftenbladeti vahendusel. «Hull lugu, et sellest üldse juttu teete, sest olete käinud neis kohtades vähemalt sama sageli kui mängijad. Ukrainas (kahe aasta eest toimunud EM-finaalturniiril – toim) panin tähele, et ajakirjanike õhtud möödusid samuti väga värvikalt,» nähvas Deschamps.

Prantsusmaa rahvuskoondist on viimastel aastatel saatnud just suurturniiridel üks skandaal teise järel. Neli aastat tagasi peetud MMil puhkes koondise laagris mäss tollase peatreeneri Raymond Domenechi vastu, prantslased teenisid vaid ühe punkti ja jäid oma alagrupis viimaseks. 2012. aastal kaotas Prantsusmaa EMil veerandfinaalis Hispaaniale ning tagasi koju saabudes kostitas tähtmängija Samir Nasri temalt aru pärinud reporterit ropu tiraadiga, mis tõi talle kaasa kolmemängulise koondisekeelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles