Tammeka otsib Erkenbrecheri abiga uut Hunti või Lambertit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talenditreening.
Talenditreening. Foto: Tartu JK Tammeka

Saksa tippliigades töötanud jalgpallitreener Uwe Erkenbrecher ning Tartu Jalgpallikool Tammeka kutsuvad alates 16-aastaseid Tartu ja Lõuna-Eesti jalgpallureid talenditreeningule.

Kolmapäeval, 11. juunil kell 18.00 algav treening leiab aset Tamme staadioni kunstmuruväljakul ja kestab umbes poolteist tundi. Talenditreeningu raames saavad vutimehed näidata oma võimeid Erkenbrecherile ja Jalgpallikool Tammeka peatreenerile Indrek Koserile.

Käesoleva kuu alguses Eestis mängijaid skautiv Uwe Erkenbrecher on juhendanud Saksamaa kõrgemates liigades muuhulgas Wolfsburgi ja Greuther Fürthi. 2013. hooajal viis Erkenbrecher Tammeka esindusmeeskonna ajaloolise 2:1 võiduni Tallinna FC Levadia üle. Hetkel töötab 59-aastane sakslane VfL Neumünsteri peatreeneri ja spordikoordinaatorina.

Tammeka esindusmeeskonna mänedžeri Kaarel Kiidroni sõnul otsitakse treeningul piltlikult öeldes Lõuna-Eesti Rimo Hunti või Ricky Lambertit. «Ma arvan, et Eesti madalamates liigades on suure sisuga vutimehi, kes ei olnud õigel ajal õiges kohas või kes pidid kõrgemast

vutist materiaalsetel põhjustel loobuma,» selgitas Kiidron. «Talenditreeningule annab lisaväärtuse muidugi ka asjaolu, et tõeliselt silma paistnud võivad viimaks jõuda välja Saksamaale.»

Talenditreeningule on oodatud eeskätt Esiliiga B, II, III või IV liiga tasemel pallivad jalgpallurid, kellel on talenti ja ambitsiooni end kõrgemal tasemel proovile panna. Täiendavat teavet ja registreerimisvormi leiab aadressilt jktammeka.ee/talenditreening

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles