Madridi Real ja Barcelona valmistuvad jalgpallimaailma üllatavateks tehinguteks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain mängis aastaid Madridi Realis. Kas tuleval hooajal võib teda näha FC Barcelona särgis?
Gonzalo Higuain mängis aastaid Madridi Realis. Kas tuleval hooajal võib teda näha FC Barcelona särgis? Foto: SCANPIX

Madridi Real ja FC Barcelona on alati enda ridadesse suutnud meelitada jalgpallimaailma suurnimesid ja arvatavasti ei ole erandiks ka tänavune suvi. Viimaste spekulatsioonide kohaselt jahib Real endiselt Liverpooli ründeässa Luis Suarez’t ning Barcelona on sihikule võtnud Napoli ründaja Gonzalo Higuaini, kes varasemalt on teatavasti pallinud just Realis.

Hispaania meedia kirjutab, et Barcelona esimeseks sooviks on palgata Lionel Messi hea sõber ja koondisekaaslane Sergio Agüero. Samas ei ole Agüero praegune tööandja Manchester City ründaja loovutamisest huvitatud. Viimaste teadete kohaselt võib asi minna vajadusel aga nii kaugele, et argentiinlane esitab City’le ametliku lahkumispalve.

Siiski on Barcelona olemas ka varuplaan. Mundo Deportivo kirjutab, et Kataloonia suurklubi on silma peale pannud ka Napoli hingekirja kuuluvale Higuainile ning Messi järjekordne koondisekaaslane võiks olla alternatiiviks, kui Agüero palkamine ebaõnnestub. Väidetavalt ei häiri Barcelonat ka fakt, et Higuain on aastaid pallinud nende vihavaenlase Reali ridades. Siiski on nende esimene eelistus Agüero. Mundo Deportivo lisab veel, et Barcelona uus peatreener on huvitatud ka Dortmundi Borussia poolakast äärekaitsjast Lukasz Piszczekist.

Samal ajal kirjutab Marca, et Real on endiselt huvitatud Liverpooli ründajast Suarez’ist. Väidetavalt on Reali president valmis tehingu ära tegema ja praegu seisab kõik vaid peatreeneri Carlo Ancelotti nõusoleku taga. Seega peaks saama tehingust asja, kui Ancelotti annab teada, et ta soovib uruguailast oma tiimi. See omakorda tähendaks aga Karim Benzema lahkumist.

Kuigi Suarez on viimasel ajal kinnitanud, et ta jätkab Liverpoolis, siis samas on ka teada, et tema sooviks on kunagi mängida ka Realis. Samas tasub tõsiselt võtta ka Marca spekulatsioone, kuna ajalehel on Realiga head sidemed ning samamoodi kirjutati juba eelmise suve alguses, et Gareth Bale liitub Realiga. Teatavasti saigi suve lõpus tehing teoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles