Žalgiris alustab hooaja ettevalmistust Priit Vene käe all

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Vene
Priit Vene Foto: Toomas Huik

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond on alustanud ettevalmistust uueks hooajaks. Esimesse treeninglaagrisse kogunes kaheksa meest.

Eelmise hooaja põhikoosseisu mahtunud mängijatest alustasid esimest laagrit vaid Povilas Butkevicius ja Sarunas Vasiliauskas, kirjutab lithuaniabasketball.com.

Lisaks alustasid esimest laagrit Zygimantas Janavicius, Vaidas Cepukaitis, Vytenis Lipkevicius, Osvaldas Matulionis, Gediminas Zyle ja Mindaugas Kupsas.

Sloveenist keskmängija Mirza Begic alustas treeninguid täna ning Arturas Milaknis liitub harjutuskordadega natuke hiljem.

Begic harjutab esialgu koos meeskonna füsioterapeudiga ning ülejäänud mehed harjutavad Žalgirse korvpallikooli treeneri Priit Vene käe all.

Martynas Pocius, Adas Juskevicius, Mantas Kalnietis ja Tadas Klimavicius said veel puhkeaega, kuna varsti algavad ka Leedu koondise laagrid.

Ülejäänud leegionärid liituvad Žalgirisega hiljem. Marcus Brown, Aleksandar Capin ja Travis Watson said veel puhkeaega. Mario Delas treenib praegu koos Horvaatia U20 ja ning Siim-Sander Vene harjutab teadupärast koos Eesti koondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles