Sokk lahkus TTÜ korvpallimeeskonna peatreeneri kohalt

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk.
Tiit Sokk. Foto: Peeter Langovits

Viimased kaks hooaega TTÜ korvpallimeeskonda juhendanud Tiit Sokk tuleval hooajal enam klubis ei jätka.

TTÜ spordiklubi juht Heino Lill sõnas Postimehele, et koostöö Sokuga lõppes kahepoolsel kokkuleppel. «See oli juhatuse otsus ja läksime lahku vastastikusel kokkuleppel. Põhjuseid oli mitu – mängijate areng on seisma jäänud ja teiseks valmistab meile peavalu stipendiumite maksmise küsimus,» sõnas Lill.

«Tahaksin meeskonna etteotsa noort ja samas taskukohast juhendajat, ent sellise leidmine pole kerge. Kui otsingud vilja ei kanna, tuleb oma spordiklubi jõududega hakkama saada,» lisas Lill.

Mängijate osas lisas Lill, et 80 protsendi ulatuses peab meeskonnas olema eestlasi. «Oleme üliõpilasmeeskond ja seda põhimõtet kavatseme kindlasti järgida.»

TTÜ tänavune hooaeg polnud kuigi edukas – Eesti meistriliiga veerandfinaalis kaotati Tallinna Kalevile ja rahvusvahelises üliõpilasliigas ei suudetud mullu võidetud meistritiitlit kaitsta. Lisaks pärsib neidki teadmatus, kuidas saab uuel hooajal treenereid ja mängijaid tasustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles