Pildid: Hirvoneni auto põles salapärastel põhjustel maani maha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hirvoneni auto vrakk.
Mikko Hirvoneni auto vrakk. Foto: twitter.com

Sardiinias sõidetav MM-ralli sai ootamatu lõpu Fordil kihutava Mikko Hirvoneni jaoks, kelle auto ühelt katselt teisele sõites põlema süttis ja maha põles.

Hirvonen oli oma kaardilugejaga sõitmas parajasti neljanda katse startipaika, kui tee ääres tehti rehvide vahetamiseks kiire peatus. Kui kuuendat kohta hoidnud Hirvonen ja tema kaardilugeja taas sõitma asusid, märkasid nad auto tagumises otsas leeke. Kiiruga peatasid mehed auto, ent leegid levisid hoogsalt ja nii polnud tulekustutitest kasu ja Hirvoneni masin põles maha.

Soomlane ise oli pärast õnnetust segaduses. «Me vahetasime rehve ja kontrollisime rõhke nagu ikka katsete vahel ja kõik oli korras,» rääkis Hirvonen. «Aga siis süttis auto ootamatult leekidesse. Kui ma tulega võitlesin, siis oli tagumine põrkeraud korras, kuigi just see võib vahepeal katki minna ja leeke põhjustada. Igal juhul on see kummaline,» oli Hirvonen nõutu.

Fordi meeskond lubas tulekahju põhjuse väljaselgitamisega tegeleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles