Kõmuline Uruguay kohtunik: FIFA reeglid ei luba mul andeks paluda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney joonekohtuniku Mauricio Espinosaga vaidlemas
Wayne Rooney joonekohtuniku Mauricio Espinosaga vaidlemas Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika Vabariigis jalgpalli MMil skandaali tekitanud Uruguay joonekohtuniku Mauricio Espinosa kinnitusel ei luba Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) reeglid tal tema tehtud vea pärast vabandust paluda.

27. juunil toimunud Inglismaa-Saksamaa mängus ületas Frank Lampardi löödud pall väravajoone, kuid kohtunikud ei lugenud seda väravaks, kirjutab Reuters.

Espinosa tunnistas, et tegi vea, kuid ta ei tohtivat juhtunut enam kommenteerida.

«FIFA teatas, et ma ei tohi selles küsimuses enam kommentaare anda. Ma tahtsin Inglise koondiselt, Frank Lampardilt ja Inglise fännidelt andeks paluda, kuid reeglid ei luba seda,» teatas kohtunik.

Pärast mängu määrati Espinosale ja teistele selle skandaalse mängu kohtunikele politseieskort, kuna kardeti, et vihased fännid võivad neid rünnata.

Pärast Inglismaa-Saksamaa mängu kerkis üles küsimus, et kui Espinosa poleks Lampardi väravat lugemata jätnud, kas inglaste võimalused oleksid paremad olnud.

Saksamaa põrmustas igivana vaenlase Inglismaa 4:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles