Pohlak kiidab fänne ja kutsub laulupeole

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak.
Aivar Pohlak. Foto: Viktor Burkivski

Eesti jalgpallikoondis kutsub publikut täna A. Le Coq Arenal peetavale Eesti – Tadžikistan maavõistlusele varakult kohale tulema, et saada osa enne kohtumist toimuvast staadionilaulupeost.

Staadion avatakse publikule kell 18:00. 500 koorilauljat koos Politsei- ja Piirivalveorkestriga alustavad kell 19:00. Mängueelne rivistus ja hümnide esitamine leiab aset kell 19:45. Matš saab avavile kell 20:00.

«Eesti poolehoidjate toetus Balti turniiril väärib kiidusõnu ja eraldi esiletoomist. Kutsun kõiki spordisõpru tänasest mängust osa saama, et tähistada Eesti jalgpalli 105. sünnipäeva,» lausus Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Mõistlik on õhtuse kohtumise pääse osta eelmüügist Piletilevist, sest nii säästad enda ja teiste aega, vältides järjekorras seismist staadioni piletikassas.

Staadionil on avatud toitluspunktid ning osta saab ka fännitooteid ja mängu kava, arveldamine toimub sularahas. Parkimine staadioni ümbruses on erilubadega, seega on mõistlik tulla matšile ühistranspordiga või jalgrattaga – taas on avatud tasuta rattaparkla. Autoga saabujatel tuleb arvestada, et parkimiskoha leidmine võib võtta palju aega ning ümberkaudsetel tänavatel on liikumine piiratud, eriti arvestades Pärnu maantee remonti.

Staadionile sisenemiseks on tarvis läbida turvakontroll. Koju tuleb jätta oma söök ja jook ning endale ja teistele ohtlikud asjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles