Hamilton on Alonso väljaütlemisest hämmeldunud

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Vormel-1 MMi hooaja liider Lewis Hamilton väljendas oma üllatust Fernando Alonso süüdistuse suhtes pärast Valencia GP etappi.

Mäletatavasti süüdistas Ferrari juht Fernando Alonso inglast Hamiltoni, kui too pärast Mark Webberi katkestamist turvaautost mööda sõitis. Alonso lisas õli tulle, öeldes, et McLareni piloot ei austa vormel-1 reegleid. «Iga koolilaps teab, et turvaautost ei tohi mööda sõita,» kõlasid tema vihased sõnad.

Alonso lõpetas Valenica GP kaheksandana, Hamilton teisena.

Hamilton arvab, et mees ongi vihane koha tõttu.« Nägin, kuidas Sauber (Kamui Kobayashi – toim.) temast veel viimasel ringil mööda sõitis. See võis valus olla,» sõnas inglane. Kuid Hamilton ei mõista, miks elab Alonso just tema peal oma pettumust välja. «Igaühel on õigus oma arvamusele ja ta on ilmselt oma sõidus väga pettunud, kuid mina ei ole talle midagi teinud,» ütles Hamilton pressile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles