Pehrsson: olen rahul, et mängijad ei andnud alla

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson leidis pärast Tadžikistani 2:1 alistamist, et kohtumine pakkus nii positiivset kui ka negatiivset.

«Olen kohtumise lõpuga rahul, et mängijad ei andnud alla ja suutsime kohtumise kulgu muuta,» sõnas Pehrsson. «Tulemus on kokkuvõttes positiivne.»

Samas tõi Pehrsson välja ka negatiivsemaid külgi: «Füüsilise valmisolekuga oli probleeme. Kaitses ei olnud me piisavalt agressiivsed. Rünnakul jäi liikuvusest ja töövõimest puudu.»

Peatreener tõi välja ka Eesti koondise ühe alalise probleemi, milleks on osade pallurite vähene mängupraktika koduklubides. «Kui mängijad ei ole füüsiliselt 100 protsendilises valmisolekus, siis võivad tekkida probleemid. Loomulikult ürtame alati mängida võidu peale,» märkis ta. «Praegu on käes klubihooaegade lõpp. Ajalooliselt on näha olnud, et Eesti koondisel on sel ajal olnud raskusi ja mängijate füüsiline valmisolek ei ole olnud parim.»

Pehrssoni sõnul sai ta viie mänguga palluritest hea ülevaate ja Islandiga peetud kohtumise järel oli ta meeskonna edasiminekuga rahul.

Pehrsson andis ka mõista, et sügisel toimuvates valikmängudes arvestab ta tõsiselt praegu häid esitusi teinud Karol Metsa, Ilja Antonovi ja Ken Kallastega.

Koduklubis FC Floras keskkaitsjana tegutsev Mets on koondises mänginud nüüd kontrolliva poolkaitsjana ja selles rollis näeb Pehrsson teda ka edaspidi. «Minu jaoks on see olnud uus, põnev ja õpetlik aeg,» rääkis Mets. «Tema on esimene treener, kes on mind sellel kohal kasutanud ja oleme rääkinud, et ta näeb mind sellel kohal ka edaspidi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles