Del Bosque: meid on raske peatada

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vicente del Bosque jäi meeskonna esitusega kaheksandikfinaalis Portugali vastu väga rahule.

«Me mängisime hästi, olime kaitses valvel ning tekitasime võimaluse korral häid võimalusi,» lausus Del Bosque pärast 1:0 võidumängu pressikonverentsil, vahendab ERR Sport.

«Kui oleme sellises vormis, siis on meid raske peatada. Platsil käinud mängijad esinesid hästi. Fernando Torres tegi, mida pidi ja me kõik oleme tema peale kindlad,» rääkis peatreener.

«See on meeskond, kes tahab teha ajalugu ja me peame nüüd lihtsal ootama ja vaatama, kas õnn on meiega. Vähemalt oleme nüüd kaheksa parema hulgas.»

Mängu ainsa värava löönud ründaja David Villa lisas, et see võit oli suur samm edasi. «Me alistasime väga kõva meeskonna ja see andis meile kõvasti enesekindlust. Võiduvärava löömine on suurepärane ja mul pole olnud palju mänge, kus olen end paremini tundnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles