Djokovic finaali eel: Nadal pole võitmatu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel peetakse täna meeste üksikmängu finaal, kus kohtuvad tennisemaailma kaks hetke paremat meest: Rafael Nadal ja Novak Djokovic. Serblane tunnistas enne finaali, et kuigi Nadalil on ette näidata hirmutav seeria võite, pole hispaanlane siiski võitmatu.

Nadal on alates 2005. aastast võitnud Prantsuse lahtised kaheksa korda. Ka möödunud aastal tuli Nadal võitjaks, alistades kaasmaalase David Ferreri. Djokoviciga mängis Nadal viimati Prantsuse lahtiste finaalis 2012. aastal ning siis olid hispaanlase võidunumbriteks 6:4, 6:3, 2:6, 7:5.

Djokovic pole aga Nadali võimsatest numbritest ehmunud ja lubab maailma praegusele esireketile anda kõva lahingu. «Ta (Nadal- toim.) tunneb ennast suurel väljakul mängides kindlamalt. See on üheks põhjuseks, miks ta siin nii edukas on,» rääkis Djokovic.

«Aga oleme omavahel viimasel kahel aastal mänginud palju tasavägiseid ja häid matše,» lisas serblanane, «ja see teadmine, et olin kaks aastat tagasi finaalis tema võitmisele väga lähedal, annab mulle põhjust uskuda, et saan sellega seekord hakkama. Ta ei ole võitmatu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles