Fotod: Felipe Massa ja Sergio Perezi karm kokkupõrge

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peetud Kanada vormel-1 etapi viimane ring sõideti kollaste lippude all, sest lõpuringile minnes sattusid ränka avariisse Williamsi sõitja Felipe Massa ja Force India piloot Sergio Perez.

Sõidu lõpuosas Red Bulli piloodi Sebastian Vetteli ja Force India rooli keerava Sergio Pereziga kolmanda-neljanda-viienda koha pärast võitlust pidanud Massa sõitis viimase ringi alates Perezi autole peasirge lõpus suurel kiirusel tagant sisse. Rajapiiretesse lendasid nii Force India kui ka Williams, Vettel pääses Massa auto teelt vaid mõne sentimeetriga.

Õnneks ei saanud kumbki mees raskelt viga, kuid nii Massa kui ka Perez toimetati siiski tervisekontrolliks haiglasse. Rahvusvaheline Autoliit (FIA) leidis, et õnnetuses oli süüdi oma sõidutrajektoori muutnud Perez, kes peab kahe nädala pärast peetaval Austria etapil startima viis kohta kvalifikatsioonis väljasõidetust tagantpoolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles