Embrich: oleme kõik tigedad

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich
Irina Embrich Foto: Mihkel Maripuu

Eesti epeenaiskonna liider Irina Embrich (pildil) tõdes enne EMi, et individuaalturniiril on temal ja teistelgi pingeid vähem, sest ebaõnne korral saab paari päeva pärast uue võimaluse, naiskonnaturniiril.

Eesti on tiitlikaitsja, tunamullu võideti EMil pronks. Tegu pole üllatusega, sest lisaks Eestile on vaid Venemaal neli vehklejannat Euroopa edetabelis 20 parima seas.

Neljapäeval, 12. juunil on Eesti esimeseks vastaseks kas Sloveenia või Soome. Embrich nõustus, et kaotus oleks kurjast: «Samas ei saa soomlannasid alahinnata. Oleme palju koos treeninud ja ka võistelnud ning viimasel ajal hakkavad nad vastu.»

Võidu korral ootab veerandfinaalis Eestit märksa tõsisem katsumus – Itaalia või Prantsusmaa.

Peatreener Kaido Kaaberma ei taha ennustada ega sündmustest ette tõtata: «Esmaspäeval puhkame, siis tuleme kokku, treenime ja arutame naiskonnaga, et mis ja kuidas. Mütsiga ei lähe me loomulikult kedagi lööma, võtame matši korraga ja vaatame, kaugele jõuame. Mõistagi lähevad tüdrukud võitma, aga võitma lähevad kõik teisedki.»

Embrich kinnitas, et nagu mullune tiitel näitas, on kõik võimalik: «Individuaalvõistlusel ei läinud meil eriti hästi, sestap oleme tigedad, anname neljapäeval endast parima ja üritame võtta maksimumi.»

Meeskonnavõistlus on kavas kolmapäeval 11. juunil. PM

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles